Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Nebioğlu İlkokulu

Telefon : 372 658 72 41
Belgegeçer : 372 658 72 41
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://nebiogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Zonguldak/Çaycuma/ Nebioğlu Beldesi
VİZYON : Modern eğitim tekniklerini kullanarak, alanında uzman öğretmenlerimizle; Sorumluluk duygusu gelişmiş, Çalışmaktan, üretmekten zevk alan, Doğa ve memleket aşığı, Sevecen ve pozitif, Hayata ve insanlara tutkun, Aydınlık geleceğe koşanbireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, ülkesini seven, demokrasi ve insan haklarına saygılı, kendisine, ailesine ve ülkesine yararlı, kültürel ve sanatsal etkinliklere ilgi duyan, sorunlara çözüm üretebilen, araştırmacı, sorgulayan, kendine güvenen, girişimci, planlı ve düzenli çalışma alışkanlığı kazanmış, doğayı seven ve koruyan, bilgiye ulaşma yollarını öğrenen, düşünsel ve yaratıcı güçlerini geliştiren, okuma zevk ve alışkanlığı kazanmış, çevresiyle barışık, hayatı seven, hoşgörülü, dürüst, erdemli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : eTwinning School okul etiketi

Öğretmen :11
Öğrenci :93
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : İlk giriş 9:00 son çıkış 14:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Genelde öğretmenler kendi araçları ile ulaşımı sağlıyor. İlçe ile Nebioğlu Beldesi arasında Çaycuma´dan 8:25´ten başlayarak akşam 19:00´a kadar her saat dolmuş var.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Yenipazar Mah. Alikadıoğulları cad.No:27 67965 Nebioğlu Beldesi Çaycuma/Zonguldak
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 60 km İlçe merkezine 20 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda halkoyunları, izcilik ve satranç kurslarımız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda zeka oyunları kurslarımız mevcuttur.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Kodlama eğitimi yapılıyor. Ayrıca İngilizce için sınıf öğretmenleri ile birlikte özel program uygulanıyor. TEKNOFEST için proje yapılıyor.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2019-2020 Eğitim öğretim yılında tüm sınıfların Covid-19 pandemisinde evlerden katıldığı"Stay Home!Learn Frome Home!" adlı proje ile "Kalite Etiketi" ödülü alındı.2020-2021 yılında 5 öğretmen tarafından 8 adet eTwinning projeleri yürütülüyor.2020-2021 eğitim öğretim yılında başvurusu yapılan 5 adet eTwinning projesinin 5'inden de "Kalite Belgesi" ödülü alındı.2021-2022 eğitim öğretim yılında da 1 idareci ve 5 öğretmen tarafından 6 adet eTwinning projesi yürütülüyor. 6 adet projenin tamamından da kalite belgesi alındı
Diğer Hususlar : Okulumuz 2020-2021 yılında eTwinning School (Avrupa Okulu) etiketi almıştır.
Yazdır :